6x Seasons + Seasons Moestuin voor € 42,50 (i.p.v. €84,95)

Met een abonnement op Seasons haal je de seizoenen in huis. Bij Seasons staat alles in het teken van authentiek, landelijk leven met in elke editie inspiratie en tips over koken op basis van verse oogst van het land, de allermooiste moes- en siertuinen, de laatste interieur- en stijltrends en de meest bijzondere plekken en logeeradressen midden in de natuur. 

Vdh9789038810614

Bij deze aanbieding krijg je Seasons Moestuin cadeau. 

In Seasons Moestuin vind je een schat aan praktische tips voor beginnende moestuiniers en DIY-oplossingen voor een biodiverse en ecologische moestuinlifestyle. De ruim 120 recepten - ingedeeld op fruit-, kruiden- en groentesoorten - zijn vrij van geraffineerde ingrediënten, voornamelijk glutenvrij en plantaardig.

Geniet nu een half jaar van Seasons + Seasons Moestuin voor slechts € 42,50 (i.p.v. € 84,95). Met deze aanbieding profiteer je van een korting tot 50%!


Uw gegevens
Naam
Adres
Contact
Abonnees van Seasons ontvangen per e-mail en telefoon nieuws, scherpe aanbiedingen en relevante informatie. Dit is te wijzigen bij de voorkeuren.
U abonneert zich voor tenminste de opgegeven periode en tot wederopzegging. Na de actieperiode is het abonnement eenvoudig per maand opzegbaar.
Naam
Adres
Contact
Betaling
Uw rekeningnr
Wilt u Seasons in het buitenland ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)20 8947547.